Cageball, a fejlődés érdekében

Az extrém fejlődésre hajtó játékosok sportja a ketrecfoci. Nem kell nagy távolságokat futni, de nincs felesleges játékmegszakítás. Mivel a labda mindig játékban van, a pörgés garantált. Semmi mással nem fejleszthető olyan gyorsan az összjáték és a robbanékonyság, mint a ketrecben töltött idővel. A csapatonkénti kis létszám (3-3 játékos) garantálja, hogy egyik játékos se unatkozzon, amíg a pályán van. Mi pedig gondoskodtunk arról, hogy a pályán kívül se legyen oka az unalomra.

A ketrecfociról bővebben >

Poolball, szórakoztató lábjáték

Ez a játék a biliárd és a foci ötvözete, amit egy hatalmas biliárd asztalon kell játszani. A 2 vagy 4 játékos célja, hogy a speciális labdákat lábbal a lyukakba juttassa. Szórakoztató és könnyed program azok számára is, akik nem rajonganak a foci világáért. Itt nem kell kapkodni, nem kell futni, csak ügyesen gurítani. A játék menete egyszerű, a poolball szabályai megegyeznek a biliárd alapszabályaival.

A poolballról bővebben

buborekfoci

Buborékfoci

Szeretnéd kipróbálni milyen érzés amikor megfordul veled a világ? Most a Cageball PONT légkondis pályáin is próbára teheted ügyességed. Focizz úgy ahogy máskor nem szabad, cselezd ki ellenfeled, vagy ha nem megy egyszerűen lökd odébb. A sérülésektől sem kell tartanod, hiszen a buborék megvéd minden fizikai behatástól.

pingpong_1000w

Ping-pong

Játsszon asztaliteniszt, amíg cserepadra kényszerül! Jó szórakozás,
ráadásul kisebb a sérülés esélye, ha izmait nem hagyja kihűlni!