Poolball

Amikor a lábad a dákó

A poolball a biliárd és a foci ötvözete, amit egy hatalmas biliárdasztalon kell játszani. Szórakoztató és könnyed program azok számára is, akik nem rajonganak a foci világáért. Itt nem kell kapkodni, nem kell futni, csak ügyesen gurítani.

A poolballt egy időben 2 vagy 4 játékos játszhatja. A játék menete megegyezik a biliárd alapszabályaival.


A legnépszerűbb a 8-as játék,
ahol a 15 színes labdát háromszög alakban feltesszük a pályára, majd a kezdőrúgást követően labdacsoportot választunk ( „tele” vagy a „csíkos”). A játékot az nyeri meg, aki saját labdáit hamarabb berúgja a lyukakba, majd a végén a fekete 8-as labdát is elteszi. Bármelyik labdát bármelyik lyukba be lehet rúgni, de csak akkor szabályos a rúgás, ha az adott labda az előre bemondott lyukba gurul be.


A 9-es játék szintén népszerű.
Itt az első kilenc labdát kell rombusz alakban a pályára helyezni. Az 1-es labdának elől, a 9-es labdának középen kell lennie. A kezdőrúgás után a fehér labdával növekvő sorrendben kell a labdákat eltalálni. Aki a 9-es labdát elteszi, megnyerte a játékot.

Amitől ez a játék izgalmas az az, hogy a szabály szerint a pályán lévő legalacsonyabb számozású labdát kell a fehérrel először eltalálni. Így a játékos megnyerheti a mérkőzést, ha például a 4-es labdát találja el először, de ezután a fehér labda belöki a 9-est.

A játék ára: 4.180 Ft /pálya/óra

 

A játékhoz kérjük hozz magaddal egy kényelmes, sima talpú váltócipőt.

A poolball játék helyszíne, Budapest XVIII. kerület, Gyömrői út 118.

Pályát foglalni ONLINE FOGLALÁSI RENDSZERÜNKBEN, vagy egyéb elérhetőségeinken tudtok!